Storitve

Ob podpori sodobnega strojnega parka, ki se nahaja v naši proizvodnji, lahko končnim strankam zagotavljamo brezhibne produkte.

CNC struženje

Na CNC stružnicah priznanega japonskega proizvajalca MAZAK nudimo najrazličnejše usluge struženja obdelovancev vse od najmanjšega premera Ø 20 mm in do premera Ø 900 mm ter max. stružne dolžine L=2000 mm.

Naš strojni park trenutno zajema 8 kos CNC stružnic z različnimi karakteristikami, kot npr.: Z omenjenimi stroji zagotavljamo točnost obdelave vse do 0,01 mm!

Obdelujemo najrazličnejše Art.; vse od enostavnih sornikov, puš, matic, vijakov,… do zelo zahtevnih osi, gredi z raznimi utori in posebnimi stopenjskimi navoji…

Obdelovanci so iz različnih materialov, kot so jeklo, INOX, ALU-plastika, broni, odlitki in tudi kaljene materiale, trdote do cca. 62 HRC.

CNC rezkanje

Na najrazličnejših CNC rezkalnih strojih priznanega japonskega proizvajalca MAZAK nudimo najrazličnejše usluge rezkanja.

5-osni rezkalni stroji, Horizontalni rezkalni stroji, Vertikalni rezkalni stroji.

Klasična strojna obdelava

Poleg sodobnih CNC strojev razpolagamo seveda tudi z nepogrešljivimi stroji za klasično obdelavo. Na njih izdelujemo predvsem najrazličnejše rezervne dele in manj serijske izdelke (tudi po 1 kos), ki so prav tako nepogrešljivi v najrazličnejših proizvodnjah.

Kljub malim serijam navadno ravno ti kosi zahtevajo zelo različne postopke obdelave in tudi točnost, kar zagotavljamo z naslednjimi stroji: struženje, rezkanje, brušenje, honanje, vrtanje, žaganje, pehanje, ozobljenje.

Strojno ključavničarstvo in strojegradnja

Vse od ustanovitve našega podjetja (še na stari lokaciji, davnega leta 1972) se poleg strojne obdelave ukvarjamo tudi s strojegradnjo in splošnim ključavničarstvom.

Sami ali skupaj s projektantskim podjetjem v naši neposredni bližini razvijamo in izdelujemo najrazličnejše stroje in naprave, ki se uporabljajo v različnih panogah (kovinska, gradbena, lesna, gumarska industrija,…). V tem času smo izdelali že precej strojev in naprav vse od ideje do končnega izdelka, ki s pridom obratujejo doma kot širom po Evropi. To dokazujejo tudi zadovoljni kupci, ki se vedno znova vračajo.

V zadnjem času naraščajo potrebe, po izdelavi najrazličnejših zvarjencev, ki jih najprej zvarimo, jih kpl. strojno obdelamo in po potrebi tudi pobarvamo, kar je za končnega kupca vsekakor zanimivo, saj celotno storitev izvedemo pod eno streho.

Nerjavni program (INOX, ALU)

Povsem ločeno od ostale dejavnosti pa se naše podjetje na posebnem oddelku že od vsega začetka ukvarja tudi z izdelavo najrazličnejše opreme iz INOX-a.

Najprej smo začeli s proizvodnjo vinogradniške in kletarske opreme, kot so:

stroji za pranje steklenic, različne črpalke za vino, kis in drozgo, filtri za vino, polnilci za polnjenje različnih pijač, razni zapiralci steklenic, stroji za etiketiranje, ipd.

Montaža

Kot eden izmed ukrepov, kako minimizirati stroške določenim izdelkom, nudimo tudi najrazličnejšo dodelavo in sestavo posameznih že izdelanih komponent vse do končnega izdelka. Najrazličnejši montažni material (npr. pritrdilni material, tesnila, ležaji, masti …), ki bi bil potreben za razne montaže, lahko zagotovimo mi ali ga po želji dostavi kupec sam.

Organiziramo

Termična obdelava, Površinska obdelava, Laserski razrez